Over ons

Meximum Sports

Meximum Sports is een jonge en ambitieuze onderneming die haar partners adviseert en ondersteunt met de aanschaf en distributie van sportkleding en -accessoires. Dit kan zowel op grotendeels digitale als op persoonlijke wijze.

 

Meximum Sports komt voort uit de al jaren bestaande onderneming Meximum Promotions. Hiermee is ervaring en betrouwbaarheid binnen Meximum Sports samen gebracht tot een flexibele en veelzijdige partner in sport.

 

Meximum Sports profileert zich als partner in de sport omdat het langdurige en vruchtbare samenwerkingen nastreeft. Samenwerking gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid en tevredenheid. Als het gaat om advies en ondersteuning over de faciliterende producten voor de sport is Meximum Sports de geschikte partner.

 

Twijfel niet, kom in contact met Meximum Sports.

Onze kracht

Sporten is een zeer betekenisvolle tijdsbesteding en het is van belang het sportcomfort voor iedereen te maximaliseren. Als partner in de sport kan Meximum Sports hier een waardevolle bijdrage aan leveren.

 

Door de bundeling van sport-, bestuurs- en klantervaringen binnen sportorganisaties weet Meximum Sports wat er speelt en wordt gevraagd. Deze gebundelde krachten bieden sportorganisaties de geschikte samenwerkingspartner in advies en ondersteuning. 

 

Daarnaast biedt de samenwerking van Meximum Sports met gerenommeerde sportmerken ruime en interessante mogelijkheden om uw sportbehoeften te faciliteren. Als laatste brengt onze korte lijn naar Meximum Promotions u ook de uitkomst voor de behoeften rondom reclame en relatiebeheer. Kortom, alles komt samen in één partnerschap.

 

Onze kracht brengt sportcomfort onder de aandacht.