Sportaccessoires

Naast passende sportkleding zijn de juiste sportaccessoires onmisbaar voor goede sportactiviteiten. Meximum Sports onderkent het belang van deze attributen en heeft daarom een uitgebreid assortiment van sportaccessoires samengesteld. Door de samenwerking met gerenommeerde sportmerken bieden deze sportaccessoires u een betrouwbare en degelijke uitkomst als aanvulling op uw persoonlijke uitrusting alsmede de geschikte attributen ter ondersteuning van uw sportactiviteiten. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment.

 

Bij vragen of interesse, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend om een offerte.

Sporttassen

Sporttassen in allerlei soorten, maten en kleuren. Handig om uw sportkleding en accessoires in mee te nemen. Meximum Sports beschikt over een ruim assortiment.

Sportballen

Vele sporten worden beoefend met een bal. Meximum Sports voorziet met het aanbod sportballen in de behoeften van diverse sportdisciplines.

Sportschoeisel

Sporten begint, naast sportkleding, met goed schoeisel. Gebaseerd op het soort sport biedt ons aanbod u ruime keuze om het gewenste schoeisel te kiezen.


Sportmaterialen

Naast persoonlijke aankleding zijn ondersteunende sportmaterialen belangrijk voor het beoefenen van sport. Het aanbod materialen van Meximum Sports helpt u om uw sportprestaties en -plezier te verhogen. 

Overig materiaal

Tijdens het sporten de beschikking hebben over voldoende ondersteunend materiaal bevordert het sportcomfort. Ons aanbod geeft ruime invulling aan de behoeften van individuele en teamsporters.