Sportkleding

Door onze samenwerking met gerenommeerde sportmerken is Meximum Sports uw partner voor de aankleding van uw organisatie. Meximum Sports biedt u de kans om kwalitatief en duurzaam sportkleding aan te schaffen. Het brede productaanbod biedt voor iedere sport mogelijkheden, van voetballen tot wielrennen en van hardlopen tot basketbal. Daarnaast bieden wij met uitgebreide sublimatie en bedrukkingsopties ook de gelegenheid de sportkleding tot in detail te personaliseren.

 

Bij vragen of interesse, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend om een offerte.


Robey is een Nederlands sportmerk dat al in 1947 werd opgericht. De sportkleding van Robey heeft een klassiek en functioneel design. Het merk biedt kwalitatief en stijlvolle sportkleding tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Patrick is een van origine Belgisch merk in sportkleding en -schoenen wat nu de internationale markt bestrijkt. Het merk staat bekend om een sterke prijs-kwaliteitsverhouding en kan tegen goede voorwaarden leveren.Craft is een Zweeds merk dat voorziet in diverse soorten sportkleding. Het merk staat garant voor een hoogwaardig aanbod in kwalitatieve en functionele sportkleding voor vele sporten.

Hummel is een Deense fabrikant van onder andere sportkleding. Het voorziet in de Benelux diverse grote en kleine clubs van sportkleding en staat te boek als betrouwbaar kledingmerk.


Personalisatie

Bij Meximum Sports is het tevens mogelijk om uw sportkleding een persoonlijk tintje te geven. Dit kan door middel van sublimatie, waarbij u de kleding van ontwerp tot eindresultaat helemaal zelf samenstelt. Hierbij ligt het design volledig in uw handen.

 

Daarnaast kunt u ook voor bedrukking kiezen, waardoor bijvoorbeeld uw bedrijfs- of verenigingslogo op een bestaand kledingdesign wordt bedrukt. Wij adviseren u hier graag in.