Webshop platforms

Persoonlijke webshop

Meximum Sports verbetert het aankoopproces van uw sportkleding en -accessoires. Door het faciliteren en beheren van uw persoonlijke webshop zorgt Meximum Sports voor een moderne, gebruiksvriendelijke en gemakkelijke verspreiding van sportkleding en -accessoires binnen uw organisatie.

 

Samen met u wordt een scala aan artikelen samengesteld. Deze artikelen worden in uw persoonlijke webshop aangeboden. Vervolgens ontvangt u van Meximum Sports een weblink waar uw mensen de benodigde sportkleding en -accessoires gemakkelijk en voordelig kunnen aanschaffen.

 

Meximum Sports ontneemt u het werk, terwijl u op een moderne wijze een ruim en zelf samen te stellen assortiment aan hoogwaardige en duurzame sportkleding en -accessoires aan uw organisatie presenteert.


De keuze voor Meximum Sports als partner levert u een aantal mooie voordelen op. Naast de samenwerking met een betrouwbare en flexibele partner, komen in een partnerschap met Meximum Sports drie belangrijke elementen binnen uw organisatie tot hun recht.

Uniformiteit

Doordat u het assortiment in uw webshop zelf samenstelt kunt u één kledinglijn hanteren en verspreiden. Dit zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling over de gehele breedte van uw organisatie. Door het partnerschap met Meximum Sports is een gewenste vernieuwing in assortiment ook eenvoudig te realiseren.

Efficiency

Meximum Sports ontzorgt u door zich als directe partner binnen uw organisatie op te stellen. Hiermee ontstaan er directe lijnen tussen uw mensen en Meximum Sports op het gebied van sportkleding en -accessoires. Dit bevordert de efficiency en snelheid van het bestelproces van begin tot eind.

Verdienmodel

Naast uniformiteit en efficiency is aan het partnerschap ook een verdienmodel verbonden. Er zijn een aantal modellen denkbaar die in onderling overleg worden samengesteld. Hiermee profiteert u als organisatie direct van de voordelen van het partnerschap met Meximum Sports.